Wie zijn wij?

Onze passie voor nagelstyling heeft ons gedreven om onze eigen studio te starten. Onze eigenaresse Debby van Beurden is in 2008 begonnen aan de allround opleiding tot nagelstyliste. Daarna is zij zich verder gaan ontwikkelen in de Nailart en heeft verschillende trainingen en opleidingen succesvol afgerond.

Bij Savage Nails, Art & Beauty blijven we onszelf continu ontwikkelen om met de trends mee te kunnen bewegen. Het kan ons niet gek genoeg zijn met de aanvragen en we dagen onszelf uit om elke keer weer verbluffende resultaten neer te zetten. Zo ga jij altijd met schitterende en verzorgde nagels de studio uit!

We doen daarnaast ook diverse gezichtsbehandelingen met de bijzondere lichttherapie van de Celluma lamp. Met deze bijzondere lichtbron krijgt iedereen de huid die zij verdiend en kunnen verschillende huidproblemen zoals acné, psoriasis, striae en eczeem worden aangepakt.  We vinden het belangrijk om echt tijd te nemen voor onze klanten. Dit betekent dat wij ons op jou richten en op de klok kijken zul je ons niet zien doen. We gaan door tot jij helemaal tevreden bent!

Wil jij ook in de watten gelegd worden en verdienen jouw nagels of huid de beste verzorging? Neem dan snel contact met ons op.

Onze webshop

Nagels

Beauty

Kleding

Accessoires

Neem contact met ons op

Om een afspraak te maken of voor overige vragen kun je altijd met ons contact opnemen. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar 06-57157789. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!